Eigen tekst slider

Eigen tekst slider

Merk: AnnoMundi mode accessoires
Model: SLIDER-EIGEN-TEKST
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €5,00
Excl. BTW: €4,13
Tags:

De slider is geschikt voor een 12mm cabochon en hoort bij de cuoio armbanden met een breedte van 8mm. 

Op de slider is ruimte voor een kleine tekst, een naam of twee korte namen, datum en/of een leuk symbool, zoals bijvoorbeeld een sterrenbeeld-afbeelding, hartje(s), sterretje(s), levensboompje, maan, smiley, pijl, koffiebeker, volkswagenbusje, klavertje vier, paard, poesje, buddha hoofdje. 

Geef in het veld "opmerkingen" tijdens het bestelproces aan welke tekst/afbeelding je graag op de slider wilt. Je mag ons ook altijd eerst even een mailtje sturen.

Heb je vragen over een bepaalde combinatie (kleurencombinatie) of vragen over een tekst en/of afbeelding, stuur ons gerust even een mailtje dan leggen we de mogelijkheden aan je voor. Wat wij ook voor je kunnen doen is een foto maken van een bepaalde combinatie en die naar je toe mailen, zodat je een beeld hebt van hoe het zou kunnen worden. Het verplicht je uiteraard tot niets en het brengt geen kosten met zich mee. 

Superleukesieraden maakt persoonlijke unieke sieraden met jouw foto, quote, naam of bijzondere datum. Ook geven wij super leuke workshops slaglettersieraden in Wormer! © 2019