Betalen, levertijd en verzenden

Betalen

Alle prijzen, zoals vermeld in onze webwinkel, zijn inclusief btw.

Wij hanteren de volgende betaalmogelijkheden:

-IDEAL

-Vooraf overmaken

Als je kiest voor de betaalmogelijkheid "vooraf overmaken", dan kun je het totaal bedrag overmaken naar:  

NL95 RABO 0162362862 t.n.v. Anno Mundi Sieraden. 

BIC: RABONL2U

 

Levertijd

Hoe lang duurt het voordat je jouw bestelling in huis hebt?

De meeste producten in onze webwinkel zijn persoonlijke sieraden. Dit houdt in dat wij deze sieraden speciaal voor jou maken. Voor deze producten geldt een levertijd van circa 3 á 4 werkdagen. Voor de overige producten (geen persoonlijk sieraden) geldt dat bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, wij proberen deze dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.  

 
Verzending
 
De vermelde prijzen in onze webwinkel zijn exclusief verzendkosten.
 
Wat zijn de verzendkosten?
 
De verzendkosten zijn conform de posttarieven voor brievenbuspost van PostNL. 
 
Het tarief voor 'aangetekend verzenden' in Nederland is € 7,70.
 
Voor verzenden naar bestemmingen buiten Nederland gelden andere tarieven. Indien van toepassing sturen wij je hierover na de bestelling een bericht met de exacte meerkosten.
 
Hoe wordt de bestelling verpakt?
 
Elke bestelling wordt standaard als cadeautje verpakt en in een brievenbusdoosje verzonden, zonder vermelding van 'sieraden' of 'jewelry'. 
 
Hoe wordt de bestelling verzonden?
 
Bij een bestelling heb je twee keuzes voor verzending: verzenden NL of aangetekend. Als je hebt gekozen voor "verzenden NL" dan ontvang je de bestelling via brievenbuspost. Wij zijn niet aansprakelijk voor zoekgeraakte pakketjes van standaard verzendingen. Als je kiest voor "aangetekend verzenden" (€7,70) dan dien je bij bezorging te tekenen voor ontvangst. Zo heb je de garantie dat het pakketje altijd aankomt en mocht er iets mis gaan dan ben je daarvoor verzekerd. 
 
De optie "Gratis bezorging in Wormer".
 
Woon je in Wormer en heb je in onze webwinkel producten besteld, dan worden deze door ons gratis op je woonadres in Wormer bezorgd. 
Superleukesieraden maakt persoonlijke unieke sieraden met jouw foto, quote, naam of bijzondere datum. Ook geven wij super leuke workshops slaglettersieraden in Wormer! © 2023