Blog-post: Desigual het eigenzinnige Spaanse modemerk

[<< Terug naar Blog inhoudsopgave]

juni 2014

Desigual, het eigenzinnige Spaanse modemerk

Bij superleukesieraden.nl vinden wij Desigual een leuk merk. Desigual heeft tegenwoordig een breed assortiment mode-artikelen, maar is vooral bekend van zijn drukke en kleurige prints op ondermeer de bekende vrolijke zomerjurken. Tegenwoordig omvat het assortiment vrijwel alles wat je kunt bedenken: tassen, schoenen, sandalen, sjaals, rokken, blouses en zelfs dekbedovertrekken.

Desigual is in de jaren 80 van de vorige eeuw begonnen met als uitgangspunt mooie originele producten tegen betaalbare prijzen.Vooral in de jaren 90 zette de groei van het merk stevig door. Tegenwoordig zijn er wereldwijd wel 1500 verkooppunten. In Nederland zien we het merk ondermeer bij Vroom & Dreesman. De laatste tijd zet Desigual ook in op eigen winkels, voorlopig vooral in Spanje, maar ook in andere landen.

In de presentatie van Desigual straalt het merk veel positiviteit uit: plezier, frisheid, authenticiteit, humorisme en ook wat rebelsheid.

Desigual geeft in deze video haar eigen invulling aan kleuren en prints. Leuk om inspiratie uit te halen en om in de stemming te komen voor de zomer !

Superleukesieraden maakt persoonlijke unieke sieraden met jouw foto, quote, naam of bijzondere datum. Ook geven wij super leuke workshops slaglettersieraden in Wormer! © 2020