Blog post: Persoonlijke fotosieraden (december 2014)

[<< Terug naar Blog inhoudsopgave]

10 december 2014

Fotosieraden - de meest persoonlijke sieraden !

Fotosieraden; niets is leuker als een foto verwerkt in een trendy sieraad. Het is niet alleen leuk voor jezelf maar het levert ook leuke reacties op bij familie en vrienden. Het is een prachtig persoonlijk cadeau!

 

 

Welke foto’s zijn geschikt voor het verwerken in onze foto-sliders/schuivers?

-Foto’s met personen: zorg dat er maximaal 1 of 2 personen op de foto staan. Meer personen kan wel maar dan moeten de gezichten heel dicht bij elkaar staan, omdat wij de foto tot ongeveer 20 mm verkleinen.

-Foto’s met dieren: hiervoor geldt eigenlijk hetzelfde.

-Zorg voor een heldere scherpe foto.

Als je een bepaalde uitsnede van de foto wenst dan kun je dit bij de bestelling opgeven of ons een mailtje sturen.

 

Wij verkleinen de foto tot ongeveer 20 mm. Vervolgens wordt deze afgewerkt met een glascabochon zodat de foto prachtig schittert.

Het handige van onze sliders/schuivers is dat deze eenvoudig om de armband geschoven kunnen worden en er ook zo weer afgeschoven kunnen worden. Stel, je hebt meerdere foto-sliders of je hebt ter aanvulling cabochon-sliders dan kun je je armband helemaal aanpassen aan je outfit.

De levertijd van fotosieraden is 3 à 4 werkdagen.

Fotosieraden zijn leuk en origineel voor jezelf maar ook zeker leuk om te geven en te krijgen. Dus heb je een leuke foto die je graag verwerkt wilt hebben in een sieraad voor jezelf of voor bijvoorbeeld een vriendin, je moeder, schoonmoeder, schoonzus etc. aarzel niet en bestel je sieraad bij ons. In een paar klikken bestel jij je eigen fotosieraad. Succes verzekerd!

Heb je nog vragen over onze fotosieraden aarzel dan niet en [mail ons voor informatie!]

 

Superleukesieraden maakt persoonlijke unieke sieraden met jouw foto, quote, naam of bijzondere datum. Ook geven wij super leuke workshops slaglettersieraden in Wormer! © 2020