Blog-post: Nieuwe naam, nieuw logo

 

[<< Terug naar Blog inhoudsopgave]

Superleukeoutlet heet nu Superleukesieraden !

Superleukesieraden.nl is voortgekomen uit de webwinkel superleukeoutlet.nl, gericht op verkoop van outlet merk-kinderkleding. Net als zovele moeders ben ik gek op mooie hippe kinderkleding, maar bij het puur in- en verkoopproces van kinderkleding miste ik toch een stuk creativiteit. Creativiteit die ik wel kwijt kan in het bedenken en ontwerpen van bijzondere, persoonlijke sieraden. Sieraden die net even anders zijn, eenvoudig te mixen en matchen zijn en waaraan je een persoonlijke touch kunt geven, kortom "Superleukesieraden" !! Bij deze nieuwe naam hoort natuurlijk ook een nieuw logo:

superleukesieraden logo - nieuw !

Voor mij is niets leuker dan met de nieuwste materialen aan de slag te gaan en voor jou een prachtig hip en/of Persoonlijk sieraad te maken. Sieraden waarvan je denkt "wow dat wil ik ook" of waarvan je weet dat je iemand daar heel blij mee zult maken. Zo zijn de Persoonlijke sieraden waarin je een foto en/of tekst kunt laten verwerken niet alleen leuk voor jezelf maar ook heel leuk om met verjaardagen, feestdagen of als kraamcadeau te geven. Wat is er leuker dan bijvoorbeeld je zus/vriendin te verrassen met een armband met daarin een foto verwerkt van haar pasgeboren kindje? Of geef je schoolvriendin een armbandje met de naam of namen van haar lievelingdiere(en) daarin verwerkt of een foto van haar lievelingsdier, haar paard bijvoorbeeld.

tekstsieraden van huisdieren

De mogelijkheden zijn oneindig en voor mij is het iedere keer een super leuke uitdaging om uiteindelijk tot een prachtig eindresultaat te komen!!  Als je ergens over twijfelt (is de foto goed genoeg, past deze tekst wel in de schuiver, is het armbandje lang genoeg) aarzel niet en neem gerust even contact met me op. 

Liefs, Linda

 

 

 

Superleukesieraden maakt persoonlijke unieke sieraden met jouw foto, quote, naam of bijzondere datum. Ook geven wij super leuke workshops slaglettersieraden in Wormer! © 2020