Slagletter slider!
Slagletter slider! Slagletter slider! Slagletter slider! Slagletter slider! Slagletter slider!

Slagletter slider!

Merk: AnnoMundi mode accessoires
Model: SLIDER-ALU-EIGEN-TEKST
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €6,50
Excl. BTW: €5,37

Beschikbare opties:


* Lettertype:

* Geef hier je tekst op!:

Personaliseer onze Cuoio slider met jouw tekst! Deze slider is geschikt voor onze 15mm Cuoio sleutelhangers en onze 15mm Cuoio armbanden. 

Wat moet je doen?

1. Geef jouw persoonlijke tekst op. Als de tekst met de ronding mee loopt dan is er plaats voor ongeveer 22 letters inclusief spaties en tekens. Als de tekst horizontaal op de cirkel geslagen wordt, dan is er plaats voor ongeveer 8 letters/tekens inclusief spaties.

2. Geef het gewenste lettertype op. Je hebt keuze uit 2 lettertypes: Bridgette en Handwritten (zie de foto's van deze lettertypes).

Wil je naast de tekst nog één of meerdere design-tekens (hartje, sterretje etc), geef dit dan tijdens het bestelproces bij het veld "opmerkingen" op. 

Mocht je vragen hebben over de grootte van de tekst en/of de compositie op de aluminium cirkel, neem gerust even contact met ons op (zie onze contactpagina). 

De prijs van de slider is exclusief sleutelhanger/armband.   

Superleukesieraden maakt persoonlijke unieke sieraden met jouw foto, quote, naam of bijzondere datum. Ook geven wij super leuke workshops slaglettersieraden in Wormer! © 2024