It's coffee time!
It's coffee time! It's coffee time!

It's coffee time!

Merk: AnnoMundi mode accessoires
Model: KAART-ARMBANDJE-COFFEE-TIME
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €7,00
Excl. BTW: €5,79

Beschikbare opties:


Afbeelding bedeltje:

Super leuk zijn deze door ons zelf ontworpen kaartjes en armbandjes! Een lief cadeautje om mee te nemen als je bij je iemand bijv. "koffie" gaat drinken!

Het armbandje is gemaakt van top-facetkraaltjes en is geregen op sterk elastiek. Op het bedeltje staat de tekst "pluk de dag". De afbeelding op het bedeltje wordt door ons zelf op het metaal geslagen. Het is daarom ook mogelijk om i.p.v. deze tekst een andere afbeelding te kiezen. Je hebt hierbij de keuze uit: een hartje, een uiltje, een klavertje vier, een infinity-teken of een levensboompje. Geef hierboven bij "opties" aan welke afbeelding je wenst. Wil je de tekst "pluk de dag" dan hoef je verder niets te doen. 

Het kaartje met armbandje leveren wij in een cellofaanzakje (uiteraard in een bubbeltjes-envelop), waarbij je nog de mogelijkheid hebt om zelf een tekst achterop het kaartje te schrijven.

Wil je graag dat wij het kaartje naar iemand toesturen? Geen probleem! Geef dan bij het veld "opmerkingen" (aan het einde van het bestelproces) aan welke tekst er eventueel achterop het kaartje geschreven moet worden. Bij "afleveradres" kun je dan het adres van de ontvanger noteren. 

  

Superleukesieraden maakt persoonlijke unieke sieraden met jouw foto, quote, naam of bijzondere datum. Ook geven wij super leuke workshops slaglettersieraden in Wormer! © 2024