Sleutelhanger eigen tekst
Sleutelhanger eigen tekst Sleutelhanger eigen tekst Sleutelhanger eigen tekst Sleutelhanger eigen tekst Sleutelhanger eigen tekst

Sleutelhanger eigen tekst

Merk: AnnoMundi mode accessoires
Model: SLEUTELHANGER-ET
Beschikbaarheid: Uitverkocht
Prijs: €10,00
Excl. BTW: €8,26

Beschikbare opties:


* Geef hier je tekst op!:

* Lettertype:

Mooie rechthoekige sleutelhanger die je zelf kunt voorzien van een eigen tekst, bijvoorbeeld een mooie quote, een titel van een liedje, een leuke/lieve tekst voor de juf/meester, oma, opa etc. Jouw eigen tekst wordt door ons met slagletters in het metaal geslagen waardoor de sleutelhanger een authentieke stoere uitstraling krijgt. 

Het enige dat je hoeft te doen is tijdens het bestelproces ons de gewenste tekst door te geven bij het veld "opmerkingen". Natuurlijk mag je ook altijd van te voren nog even een mailtje sturen als je vragen hebt.

Voor de tekst kun je kiezen uit drie lettertypes: handwritten, bridgette of comic. Natuurlijk mag je er ook nog symbooltjes bij laten plaatsen. Kijk hiervoor even op de bijgeplaatste foto en heb je een keuze kunnen maken geef dit dan ook even bij het veld "opmerkingen" aan ons door.   

Afmeting plaatje: 30mm x 50mm

Materiaal: aluminium

Lettertype: comic 

Levertijd: circa 4 werkdagen

Superleukesieraden maakt persoonlijke unieke sieraden met jouw foto, quote, naam of bijzondere datum. Ook geven wij super leuke workshops slaglettersieraden in Wormer! © 2024